Alla olevat palvelut ovat auttaneet minut sinne missä olen. Suosittelen lämpimästi niihin tutustumista.

Nordnet

Nordnetissa voi sijoittaa osakkeisiin, johdannaisiin, rahastoihin ja ETF:iin (pörssiosakkeiden tavoin vaihdettaviin indeksirahastoihin). Koko sijoitusurallani Nordnet ei ole pettänyt kertaakaan ja saan sieltä kaikki tarvitsemani palvelut osakkeisiin ja rahastoihin liittyen. Automaattisten kuukausisäästöohjelmien tekeminen rahastoihin ja ETF:iin onnistuu helposti ja kulut ovat todella matalat verrattuna esimerkiksi pankkien omiin tuotteisiin. Tiedot menevät Nordnetiltä automaattisesti verottajalle. Nordnetin löydät täältä.

Inderes

Inderesin analyysipalvelut ovat laadukkaita ja olen saanut niistä itse paljon hyötyä ja iloa sijoittamisen tueksi. Myös heidän foorumeiltaan löytyy osaavia sijoittajia, jotka jakavat ajatuksiaan. Jos sijoittaminen suomalaisiin pörssiosakkeisiin kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin Inderesin tarjontaan. Heidän sivustonsa löydät täältä.

Fellow Finance

Sijoittajalle suomalainen Fellow Finance tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa sekä yksityishenkilöiden että yritysten lainoja ja yritysten laskuja. Kulutusluottoihin sijoittamalla on mahdollisuus hajauttaa alhaisen volatiliteetin omaisuuserään, joka tarjoaa kohtuullista pääoman tuottoa. Yrityslainoihin ja laskurahoitukseen kannattaa myös tutustua. Näissä on mahdollisuus tuoda likviditeettiä suomalaisille yrittäjille. Löydät sijoittajien palvelun täältä.

Coinmotion

Coinmotionin kautta olen ostanut bitcoineja ja heillä on myös holvi-palvelu johon omat bitcoinit saa aikalukon ja moninkertaisen varmennuksen taakse turvaan. Coinmotion on suomalainen palvelu, joten ulkomaille ei tarvitse lähteä palveluita etsimään. Bitcoin on sijoituskohteena volatiili enkä suosittele ostamaan sitä ennen kuin pystyy vastaamaan kysymyksiin “mikä on lohkoketju” ja “mikä on proof of work”. Löydät Coinmotionin palvelut täältä.

Yllä olevan linkin kautta rekisteröityneet saavat alennetut kaupankäyntipalkkiot kuukaudeksi!

Katso myös laatimani lista kirjoista, jotka auttoivat minua vaurastumaan.

Kehity taitavaksi sijoittajaksi näiden kirjojen avulla.